Бойко Борисов в Кърджали: Да издигнем етническата толерантност в култ

Да издигнем етническата толерантност в култ, възродителният процес доведе до разделение между хората. Хората се намразиха. Като видях водачите на листите на ГЕРБ и ДПС в Кърджали се убедих, че етническата толерантност е възможна днес и в бъдеще. Това заяви в Кърджали лидерът на ГЕРБ, който пристигна в града за да представи листата на ГЕРБ за изборите за Народно събрание, както и кандидатите за европарламента.
Срещата беше в манастирския комплекс „Св. Йоан Предтеча“. Борисов бе категоричен, че водачът на листата в 9 МИР ще влезе от Кърджали и призова за пълна мобилизация. Хората очакват от ГЕРБ църкви, джамии, ремонтиран булевард „Беломорски“ и нулева миграция. Очакват нови работни места. Той отбеляза, че там, където управляват кметове от ГЕРБ и ДПС, хората трябва да се чувстват еднакво добре.
Сигурен съм, като видях водача на ДПС, като гледам нашия за Кърджали – спокойно мога да кажа, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран булевард. Именно тук, с всичко, което беше направено, трябва да даваме знак как се работи – и като противоборство на партиите, а след това и в името на хората. Това е най-важното в смесените региони, допълни лидерът на ГЕРБ.
Борисов говори и за добрите взаимоотношения на България и Турция при управлението на ГЕРБ и заяви, че тези взаимоотношения трябва да се запазят.
Водачът на листата на ГЕРБ Цвета Караянчева и председател на 44-тото НС представи листата на ГЕРБ в Кърджали, като отбеляза, че в нея са представени всички етнически и религиозни общности в региона.
От три години държавата стремглаво върви надолу. Влизаме от криза в криза – политическа, икономическа, енергийна, бежанска, криза в институциите, криза на доверието…Ремонтираха конституцията, тръгнаха да преправят съдебната система, опитаха да си присвоят службите, поискаха да правят избори с тяхно МВР, фалшифицираха документи, фалшифицираха си биографиите. Дойдоха да ни учат на почтеност, а се оказаха треторазредни измамници. Време е да натиснем паник-бутона и да кажем стоп на вятъра на „промяната“, който е на път да унищожи държавата. Време е България да се управлява от лидери, които могат да носят политическа отговорност и са уважавани в Европа. Благодаря на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов и кандидатите за евродепутати Росен Желязков, които днес бяха в Кърджали, на хората от листата на ГЕРБ и на всички членове и симпатизанти на партията, които ги посрещнаха пред манастира „Св. Йоан Предтеча“ и чиято енергия и воля за победа са заразителни. Заедно ще си върнем стабилността на 9 юни, с номер 22 в бюлетината, заяви Караянчева .
Водачът на листата на ГЕРБ за Европейския парламент и председател на 49-ото НС Росен Желязков посочи, че политически митове целят нова реалност. Сблъскаха се два мита, че ГЕРБ не може да управлява и , че опонентите ни от ПП помагат. Те разединиха обществото , у хората се появи тревожност. Трябва да създадем стабилно правителство и хората да са спокойни за утрешния си ден, категоричен бе той.КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!