Поздравления на фирми и организации по случай 24 май

24 май е денят на святото българско слово, което е било и ще бъде наша сила и вяра, наша духовна плът и мисъл за вчера, за днес и за утре. Това е денят, когато се прекланяме пред извисения човешки разум и пред днешните му апостоли – УЧИТЕЛИТЕ!“

Честит празник!

Джевдет Адем, Управител на „Екип Холдинг“

Поздравявам Ви по случай 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Нека в този ден изкажем своята признателност към всички учители, просветители, дейци на културата и изкуството, които с търпение и упоритост откриват нови хоризонти пред нас и пазят жив духа на познанието.

Мухаррем Али, управител на фирма „Караман“

Областното представителство на Камарата на строителите в Кърджали честити 24- май на всички просветители

На всички Вас, скъпи съграждани и просветители, желаем да съхраните енергията и дръзновението, с които поддържате и развивате българската духовност. Да свети силно искрата на просветлението в душите Ви и да пазите заветите на светите братя Кирил и Методий.

Честит празник!

Управителят на „ВиК” ООД Кърджали инж. Славчо Славков

ЧЕСТИТИ

24 МАЙ – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност на всички учители, ученици, будители и родолюбци. Бъдете здрави и борбени, отстоявайте с възрожденски плам каузата на образованието!

…………………………………………………………

Директорът на ОБЧ Кърджали инж. Раид Идриз честити празника на Светите братя Кирил и Методий. Пожелавам Ви здраве и сили, за да запазим и утвърждаваме морала, духовността и добродетелите  на Солунските чудотворци.

……………………………………………………………..

Изпълнителният директор на „Пазар на производителите” ЕАД-Кърджали  Рамадан Вели поздравява жителите на областта с най- светлия български празник 24 май. Поднасям своите благопожелания на радетелите на просветата и културата, на всички, които работят от сърце за съхранението на духовните устои на нацията и  нашето национално самочувствие.

………………………………………………..

Нека и тази година, на този свят празник да отдадем почит към завета и делото на хилядите наши първоучители и книжовници, извоювали на българската просвета и култура проекции в европейската и световната история. Възпитали и научили нас самите на ум и разум, на любов към знанието, чиято значимост е в основата на всичките ни национални добродетели.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

Екипа на в-к “Арда нюз”