ДПС регистрира листата си за изборите на 2 октомври, целта е отново да спечелят четири мандата

Водещи, Избори 2022

Нашата цел е да отново да спечелим четири мандата в кърджаилйския избирателен район и да повторим резултатите от последните два избора през 2021 година. Това заяви областният лидер на ДПС в Ресми Мурад, след като партията регистрира листата си в Районната избирателна комисия за вота на 2 октомври.

От ДПС в Кърджали залагат на същите имена от последните избори.

 

Причината – високата оценка, която областният съвет на партията дава на своите народни представители, както за тяхната работа в парламента, така и по време на предходните избори, посочи Ресми Мурад.

По думите му другият мотив имената в листата да са същите от изборите през 2021 година, е, че народните представители не са могли да изкарат пълни мандати в НС.

Водач на листата на ДПС в 9 МИР Кърджали е председателят на партията Мустафа Карадайъ

На втора място е Мукаддес Налбант. Следват Байрам Байрам, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев. Всички са били народни представители в няколко парламента.

№6 е Юсеин Ахмед, №7 – Сейфи Мехмедали,№8 –  Зюлфие Ибрямова, на девето място е Абидин Хаджимехмед и на 10-та позиция  Ферхат Ферхад.

Най-доброто решение за България във време на световна криза е да имаме стабилно управление на страната. Очаквам ДПС да даде своя принос за това, каза д-р инж. Хасан Азис, заместник-председател на ДПС и кмет на община Кърджали.

„ДПС с цялата си отговорност и доказани професионалисти в листата дава заявка за едно достойно представяне на предстоящите избори.“, допълни инж.Азис.

Той подчерта, че целта е 4 от 5 мандата за Движението в Кърджали.

„Целта ни е за спечелим доверието на избирателите“, подчерта заместник- председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис.

 

Галина Кючукова Арда нюз