Цвета Караянчева: Със или без мандат, ГЕРБ остава най-силната партия в региона след ДПС

Избори

Областният лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева използва социалните мрежи, за да излезе с послание към избирателите на партията.

Скъпи приятели,

Искам да Ви кажа нещо дълбоко лично. С тези думи започва обръщението на Цвета Караянчева.

Искам не просто да благодаря, но и да изкажа дълбокото си уважение към нашите съмишленици в област Кърджали, които не се поддадоха на заплахите, на изнудването и невероятния натиск, който им бе оказан. Те излязоха да гласуват с достойнството на свободни хора.

 По време на изтеклата предизборна кампания нашите симпатизанти бяха жертва на политически тормоз, невиждан след 1989 година. Невинни хора бяха арестувани заради това, че имали плакати на ГЕРБ в колите си. Бяха разкарвани с белезници и държани в ареста без отправено обвинение. Искаха да ни прекършат. Не им се получи. Уверявам Ви, че с всички, които си позволиха да арестуват незаконно и да тормозят граждани по политически признак, ще се видим в съда. България все още е свободна и демократична държава“, заявява Караянчева.

Искам да изкажа дълбока благодарност и уважение към нашите структури. Към хората, които се раздадоха от сърце и душа и работиха неуморно по време на цялата кампания. Защото не желаят да живеят в нечий бастион. Със или без мандат, ГЕРБ остава най-силната партия в региона след ДПС.

 Поздравявам ви, свободни и честни хора! Поклон пред Вас! И да се захващаме за работа, че не се знае дали няма скоро пак да ни се наложи да ходим да гласуваме, завършва посланието си Цвета Караянчева, председател на 44-тоНародно събрание.