Треска за джакпот! 9 400 000 лева се натрупаха в Национална лотария

Водещи, Икономика, Общество

Рeкopдeн джaкпoт в paзмep нa 9 400 000 лeвa oчaквa участниците в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” на Национална лотария тази сряда, 3 август. Огромната печалба може да сбъдне и най-смелите мечти на късметлията, който познае печелившите числа и страна на монета.

 

Седемцифрената сума не спира да привлича хиляди българи към лото пунктовете. Миналата седмица четирима късметлии уцелиха петици и бяха съвсем близо до натрупаните милиони.

 

Как участниците подбират числата, на които залагат в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”? Голяма част от тях посочват, че имат любими числа, с които играят постоянно. Най-често това са рождени дати и важни събития в живота им. Част от лото играчите дори имат късметлийски ден, в който пускат своите комбинации с числа и страна на монета.

 

Албена Димитрова от град Варна беше на крачка от джакпота в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ”. Късметлийката уцели пет от печелившите числа и страната на монетата. При попълването на фиша се е доверила на зодиакалните числа, посочени в хороскопа й.

„Прочетох статия във вестника за щастливите числа на зодията ми и реших да ги пусна”, разказа Албена. Тези числа наистина донасят щастие на късметлийката и увеличават бюджета ѝ със страхотна печалба от 5 040 лева.

 

Кои са числата на късмета, които могат да донесат 9 400 000 лева на някого, ще разберем тази сряда, 3 август. Съдбоносното теглене на игpaтa „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ” е от 19.45 ч. по Нова телевизия.

 

Вашите числа можете да попълните онлайн на сайта play.7777.bg или в търговската мрежа на Lafka. Късмета си можете да пробвате и в избрани бензиностанции на Петрол и Shell, избрани каси на EasyPay и FastPay, избрани магазини internity и inmedio, както и в Лото пунктовете на Национална лотария.