Откриха новия общински информационен център в Кирково

В присъствието на общински съветници, кметове на кметства, представители на бизнеса, служители от администрацията и граждани днес кметът на община Кирково г-жа Шукран Идриз отряза лентата по случай официалното откриване на Общински център за информация и услуги на гражданите и бизнеса. Г-жа Идриз честити на всички новата придобивка и заяви „откриването на Общинския център за информация и услуги на гражданите и бизнеса е част от ангажиментите ни за повишаване качеството на обслужване на гражданите и бизнеса”. Отличните условия и адекватна организация на работа на администрацията, която работи директно с жителите на общината е гаранция, че всеки гражданин ще получи бърза и качествена услуга, а също така и ще спести време-ще бъде избегнато дългото и изнервящо чакане-допълни кмета.

Общинският център е разположен в партерния етаж на общинската администрация и в него функционират общо 9 работни места.Служителите посредничат за извършването на всички видове административни услуги и дават информация за тях. В новия център ще могат да се ползват всички услуги на ГРАО, общинска собственост, икономически дейности, кадастър и устройство на територията.

По случай откриването на Центъра фирма „НЕГ-ГРУП” Момчилград подари цвете-голяма палма и заяви на Кмета на общината, че с откриването на Общинския център за информация и услуги на гражданите и бизнеса тя за пореден път доказва загрижеността си към гражданите и бизнеса.Общинските съветници от ГЕРБ подариха картина.