На среща с депутата Адлен Шевкед, чернооченци поискаха качествено здравно обслужване и на малките населени места

Изнесен приемен ден за жителите на село Черноочене и района проведе народният представител от кърджалийската листа на Движението за права и свободи Адлен Шевкед.

На срещата в партийния офис присъстваха председателят на Общински съвет – Черноочене и на общинското ръководство на ДПС инж. Месру Мюмюн, зам.-кметовете инж. Ергин Дурмушев и Ферхад Ферхад, секретарят инж. Рушен Фейзула, служители, кметовете и кметските наместници на населени места, граждани и други.

Пред народния представител бяха поставени въпроси от различно естество. Качествено здравно обслужване на малките населени места, подобряване на инфраструктурата, проблеми свързани с здравната информационна система бяха само малка част от тях.

Привличането на инвестиции е единственият вариант за намаляване на безработицата и подобряване на жизнения стандарт на населението. В тази посока правилно се е ориентирала и ръководството на Община Черноочене, каза г-жа Шевкед и обеща да постави проблемите на чернооченци  пред институциите и парламентарната група на ДПС.

Исмет ИСМАИЛ