110 години СУ„Васил Левски“ – Крумовград

„За теб, Апостоле! … “– седмицата,  посветена на Апостола в СУ „Васил Левски“  – гр. Крумовград, е наситена  с изяви. Една  от най-атрактивните  сред тях е спортният празник „Спортувам с мама и тате“.  Инициативата се превърна в традиция и се  провежда с ученици от I до V клас  под ръководството на учителите в групите за целодневна организация на учебния ден.

С настроение и стремеж към победа в игрите се включиха  ученици и техните родители. Състезаваха се в два отбора – „Тигри“ и „Лъвове“. Игрите изпълниха физкултурния салон с  много емоции. С ентусиазъм от страна на участниците и с мощната подкрепа  на публиката, която насърчаваше своите фаворити с викове и аплодисменти, състезанието се превърна в незабравимо приключение за всички. Компетентно жури отчиташе и съобщаваше резултатите от надпреварата между отборите. Състезанието беше оспорвано. И в двата отбора участниците показаха характер, бързина и точност.

Накрая, както във всяко състезание, участниците получиха медали и награди, които бяха връчени от г-н Цветан Терзиев – директор на СУ „Васил Левски“. Той поздрави участниците,  изказа благодарност на родителите, които подкрепиха инициативата, и пожела на всички здраве и още много съвместни дейности занапред.

Арда нюз