Арда Халибрям от СУ „Отец Паисий“ е сред най-добрите по английски език в България

Арда се завърна с грамота за отлично представяне от Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език, което се проведе в гр. Хасково на 25 ноември в СУ „Васил Левски“.

Арда Халибрям е ученик в 8. а клас, в паралелка с профил “ Софтуерни и хардуерни науки“ в СУ „Отец Паисий“. Негов преподавател по английски език е Маргарита Стоева. Арда се състезава в първа възрастова група, в която взеха участие 27 ученици от цялата страна, и се класира девети.

Те представиха свои изказвания на тема „Изкуственият интелект – благословия или проклятие“ и проведоха събеседване с националната комисия. Арда се класира с отлични резултати на училищния и на областния кръг, което му даде възможност да представи област Кърджали на националния кръг, да преодолее силната конкуренция и да се представи блестящо. Учителите по английски език в „Паисий“ споделиха: „Изключително сме доволни от всички наши ученици, които взеха участие в състезанието. Георги Димитров от 9. а клас се класира на второ място на областния кръг във втора възрастова група. Благодарим им за достойното представяне!“