Мустафа Карадайъ: Умнокрасиви Рамбовци рушат държава, държавност и демокрация /Видео/

Мустафа Карадайъ: Умнокрасиви Рамбовци рушат държава, държавност и демокрация
Умнокрасиви Рамбовци рушат държава, държавност и демокрация. Това послание отправи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в декларация от името на Движението. Тя бе направена в парламента по време на изслушването на ръководителите на службите във връзка със скандалните записи от заседанието на Националния съвет на „Продължаваме промяната“.
Умнокрасивитетът днес се опитва да се представя като заместител на държавните органи и институции. От медиите знаем за някои самонадеяни, самодостатъчни и замозабравили се овластени нарушители на Конституцията на Р България, на законите на страната, знаем за нарушителите на граждански и човешки права, заяви Мустафа Карадайъ.
За тях няма държавни институции и държавни органи. Те се правят на Рамбовци и незаконно арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват по домовете на българските граждани и опозиционни партийни функционери и се гаврят с хора в неравностойно положение, категоричен бе Карадайъ.
Това е пълзящ фашизъм за налагане на диктатура на умнокрасивитета, заяви лидерът на ДПС. И предупреди, че ако „порочната сватба, която виждаме в последните няколко дни през медиите, се случи, при това недоверие на обществото, ще сме свидетели точно на онова, на което бяхме свидетели на 10 януари 1997 г. А именно – българските граждани ще нахлуят тук, в тази сграда“.