Декларация на Областен съвет на ДПС Кърджали

Ние, членовете на Областен съвет на ДПС Кърджали подкрепяме  единодушно Председателя на ДПС г-н Мустафа Карадайъ  и заставаме зад думите на Почетния Председател на ДПС д-р Ахмед Доган, че всяко посегателство срещу председателя на ДПС е посегателство срещу ДПС и неговите избиратели.

Ние няма да позволим на  която и да била политическа сила да насажда омраза и да чертае нови разделителни линии! Ще пресечем  всякакви опити за намеса  и влияние върху решенията в ДПС! Доказали сме през изминалите години, че можем да устоим на политически обрати, преодолявали сме кризите и сме излизали по-силни и единни от критични ситуации. Ще преодолеем и сегашната криворазбрана демокрация в политическия живот на страната, давайки мощен отпор на опитите  за дестабилизация на нашата партия.

Споделяме изцяло позицията на Почетния Председател на ДПС д-р Ахмед Доган  нашият председател г-н Мустафа Карадайъ  да продължи да ни представлява уверено, разумно и перспективно. Той е доказал, че е ръководител с  визия и политически опит, който полага усилия за диалог между институциите и запазване на държавността.

 

 

 

30.05.2023                                                   Областен съвет на ДПС – Кърджали

гр. Кърджали