ДПС ще се яви самостоятелно на изборите

ДПС ще се яви самостоятелно на предстоящите парламентарни избори на 2 април.

Това реши ръководството на партията след заседание на Централния съвет на партията, който се проведе присъствено за първи път от 3 г. насам заради пандемията от Ковид., обяви чрез социалните мрежи д-р инж. Хасан Азис, зам.-председател на ДПС.

С колегите отчетохме, че всички наши структури са подготвени за предстоящите избори, посочи Хасан Азис.Избран е и състав на централния изборен щаб, който ще е същият като на предходните избори.

По време на пресконференцията след заседанието председателят на ДПС Мустафа Карадайъ заяви категорично, че поведението на партиите е ключово за излизане от настоящата политическа криза.

“Ние, политическите партии, които ще участваме в предизборната кампания, още от сега трябва да направим така, че крехкият разговор, който е започнал в 48-то НС, да може да се превърне в диалог занапред – диалог, който е нужен за преодоляване на политическата криза. Всеки със своята воля, визия, капацитет, програми, честно и открито да застане пред своите избиратели по начин, по който да знае, че след изборите ще има работещ кабинет”, призова председателят на ДПС.