Общинският съвет на ДПС – Ардино проведе годишно отчетно събрание

Политика

Общинският съвет на ДПС – Ардино проведе годишно отчетно събрание в салона на градското читалище. На партийното събрание присъстваха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, областният лидер на ДПС Ресми Мурад, председателят на Общински съвет – Ардино Сезгин Байрям. Тук бяха още ръководствата на Младежкото ДПС, Женското дружество, кметове и кметски наместници на населени места, председатели на Местни съвети и общински съветници, избрани от листата на ДПС.

Председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов представи обстоен отчет за дейността на Общинския съвет на ДПС-Ардино за 2021 година. Той изказа най-сърдечните си благодарности на кмета на общината инж. Изет Шабан, Младежката организация на партията, Женското дружество, кметовете и кметските наместници на населени места и председателите на Местните структури на ДПС

и постигнатите блестящи резултати на изборите през 2021 г. „ДПС е единствената партия, която ни обединява и мисли за развитието на нашите населени места. Вярвам във вас, че и за напред ще бъдем единни и сплотени, за да отстояваме нашите права“, заяви Шахин Байрамов.

Областният лидер на ДПС Ресми Мурад поздрави Ардинската организация на ДПС за безрезервната им подкрепа и доверие по време на изборите през изминалата година. „Въпреки проведените три избори през 2021 г. в страната все още няма стабилност. „ДПС е най-адекватната политическа партия в тази тежка ситуация у нас. Ние говорим и за репресиите, които бяха наложени от „милицията“, убедително и сериозно се отнасяме и по темите за стабилността в страната, за Бюджета на държавата, за геополитическата ситуация в момента“, заяви Ресми Мурад. Той отбеляза още, че ДПС отстоява правата на всички български граждани, независимо къде живеят. „Това е нашата мисия. И ние го правим най-добре, без да делим хората, без да противопоставяме. ДПС е представена от всички етноси в България“, каза още Мурад.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан благодари за единството, заедността и активността на всички членове и симпатизанти на ДПС. Той подчерта, че в началото на април ще бъде приет новият Бюджет на общината. „Проведохме 46 събрания по населени места за публично обсъждане на проектобюджета на общината за 2022 година. От 2019 година насам във всяко едно населено място, ние отделяме средства за решаване на основни проблеми на населеното място. Въпреки пандемичната обстановка в страната през последните две години ние продължаваме да си държим на думата. Трудно е времето в което живеем. Ние не можем да прогнозираме от днес за утре, но въпреки трудностите ние ще продължаваме да работим за благото на общината“, заяви инж. Изет Шабан.

 

Гюнер ШЮКРИ