ДПС-Ардино стартира с годишните отчетни събрания на местните структури

Политика

Започнаха годишните отчетни събрания на местните структури на ДПС в Ардино. Първите събрания се проведоха в населените места Стояново и Главник. Гости на партийните срещи бяха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, председателят на Общинския съвет на ДПС в Ардино Шахин Байрамов, председателят на Общински съвет Сезгин Байрям и зам.-кметът на общината Наско Кичуков.
Отчет за дейността на местните организации на партията за изминалата година представиха председателите на местните съвети на ДПС в Стояново и Главник.
Председателят на ОбС на ДПС-Ардино Шахин Байрамов благодари на избирателите на Стояново и Главник за оказаното доверие по време на изборите през 2021 година. „ДПС е единствената партия, която е загрижена с проблемите на хората в най-малките населени места“, заяви Байрамов.
Кметът инж. Изет Шабан запозна жителите на двете населени места с проектите, които се реализират на територията на общината. „Живеем в трудни времена, но ние и в трудни, и в добри времена сме заедно. Поради пандемията и войната в Украйна с всеки ден се задълбочава икономическата криза в света. Цената на електроенергията у нас се увеличи многократно и това ни принуди да въведем режим на уличното осветление в населените места. До края на месец май ще се стремим да подменим съществуващото улично осветление с фотоволтаични лампи, за да намалим разходите“, заяви инж. Изет Шабан.
По време на партийните събрания, жителите на Стояново и Главник направиха предложенията си за Бюджет на община Ардино за 2022 г. Срещите се провеждат по предварителен график и ще приключат на 24 март.
Гюнер ШЮКРИ