ДПС-Ардино направи анализ на изборните резултати

Политика

Разширено заседание на Общинския съвет на ДПС-Ардино се проведе в салона на градското читалище при спазване на противоепидемичните мерки. На срещата присъстваха още кметове и кметски наместници на населени места. На заседанието бе направено анализ на постигнатите резултати на изминалите избори за президент и вицепрезидент и за народни представители. Събитието започна с едноминутно мълчание в памет на загиналите на трагичния инцидент с автобус на автомагистрала „Струма“, при който загинаха 46 души, сред които и деца, както и жертвите на пожара в дома за възрастни хора във варненското село Рояк.

Председателят на Общинската организация на ДПС в Ардино Шахин Байрамов подчерта, че за пореден път ДПС е първа политическа сила в общината. Той благодари от сърце на всички за сплотената работа в изборната кампания. „За пореден път Движението за права и свободи показа, че е стабилна партия“, заяви Шахин Байрямов.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че в рамките на една година са проведени три избора, в които ДПС убедително печели.

„В изборите за Президент и Вицепрезидент на Републиката, както и в трите парламентарни избори показахме отличен резултат и постигнахме целта си. Благодарение на всеки избирател от общината, областта, страната и чужбина ДПС има 4  избрани народни представители от Кърджалийския многомандатен район и 34 в национален мащаб. Имаме и избран депутат от Ардино в лицето на инж. Павлин Кръстев“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан. От свое име и от името на предизборния щаб на ДПС той поднесе своите искрени благодарности на всички избиратели от общината, които упражниха своя вот и за пореден път гласуваха доверие и подкрепа за партията.

 

Гюнер ШЮКРИ