Ръководството на община Ардино с поздравителен адрес по повод празника на пожарникарите

Общество, Обяви

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха поздравителен адрес до
комисар Калин Грудев, началник на РС „Пожарна безопасност и защита на населението“ в град Ардино и всички пожарникари, по случай професионалния им празник – 14 септември.
„За нас е чест да Ви поздравим по случай професионалния празник на пожарникаря. Да бъдеш пожарникар не е само професия, но и призвание, което всеки от Вас носи в сърцето си. Това е дълбоката мотивация да бъдеш в услуга на обществото, да гледаш опасността в очите и самоотвержено да изпълняваш служебните си ангажименти, за което е необходимо дух и сърце. Дерзайте и вярвайте, защото благодарността от тези, на които сте оказали помощ е безкрайна. Благодарим Ви, че Ви има и че бдите за живота и сигурността на всеки един от нас! Честит празник!“се казва в поздравителния адрес.
С Решение на Министерския съвет датата 14 септември е обявена за Професионален празник на служителите на Национална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ през 1995 г.
Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар