„ Добротата е един размер“ на БМЧК събра 3 609 лева само за три дни

Общество

Средствата ще бъдат дарени за нуждите на деца със специални образователни потребности

Месец май е цветен и празничен и за нас, младите от БМЧК, дойде моментът, в който да ви съобщим крайния резултат от нашия “Pop up store” под надслов „ Добротата е един размер“.
Разпродажбата, организирана от Областния Съвет на БЧК – Кърджали, беше отворена от петък до неделя /21-23 май- късен следобед/. През това време нежната половина от град Кърджали успя да си открие истинско модно съкровище или просто да дари средства в поставена за целта касичка на БЧК.
Набраната сума от фондонабирателната кампания “Добротата е един размер” в полза на деца със специални образователни потребности е 3609,60 лв. БМЧК Ви благодари безкрайно за изминалите три дни. За тях те са били зареждащи и се надяват хората, посетили събитието им, също да са имали едно положително преживяване.
Областният съвет на БЧК- Кърджали благодари на всички дарители и посетители, защото всъщност те са в основата на всичко. А младите доброволци казват „Нетърпеливи сме за следващите ни събития заедно с вас! Благодарим на всички за емоциите и прекараното време заедно. Има смисъл в това, което правим! Скоро пак!“.