Обявиха графика за безплатни прегледи за месец юни за жителите на община Кърджали

Мобилният медицински пункт – линейка с екип от лекари и медицински сестри, обяви график за безплатни прегледи за месец юни за жителите на община Кърджали. Ще се извършват безплатни прегледи по различни направления, включително безплатно измерване на кръвна захар и кръвно налягане. Услугата се предоставя в рамките на проект „Грижа в Дома в община Кърджали“.

На 12 и 13 юни екипът с линейката ще бъде в централната градска част. Утре 12 юни (сряда) пред бл. Зорница- хранителен магазин ,,Осетия”, на 13 юни (четвъртък) до магазин ,,Пепко” на бул. България 76.

От 14 до 18 юни мобилната линейка ще бъде в най- големия квартал на Кърджали кв. Възрожденци. На 14 юни (петък) първите блокове на квартала – до хранителен магазин ,,Тони“.

На 15 юни (събота) пред свадбен салон ,,Ориентал“.

На 17 юни (понеделник) пред блок 57 – до магазин за строителни материали ,,Макси“.

На 18 юни (вторник) до 96 и 97 блок, пред хранителен магазин ,,Кораба“.

На 19 юни (сряда) в кв. Веселчане 1, ул. Крайбрежна между блок Балатон 3 и 4 (пред хранителния магазин) и 20 юни (четвъртък)  в кв. Веселчане 2, ул. Мургаж пред хранителен магазин ,,Галти”.

На 21 и 22 юни петък и събота медицинският екип ще преглежда гражданите в централната градска част на площад ,,Освобождение” пред Пощенска банка.

 

24-25 юни в кв. Гледка:

24 юни (понеделник) в Долна Гледка на площада;

25 юни (вторник) в Горна Гледка пред джамията.

Следващите два дена на 26 и 27 юни линейката ще бъде в кв. Боровец, а на 28 юни в кв. Студен кладенец (при Тасим).

Пунктът ще бъде отворен от 9.30 часа на всички локации.

Арда нюз