Хиляди пяха с Меди, Преслава и Софи Маринова за победата на ДПС /Видео/

Хиляди пяха за победата на ДПС с едни от най-известните български изпълнители – Меди, Преслава и Софи Маринова на заключителния митинг-концерт на партията в Кърджали. Грандиозното събитие се проведе на Арена „Спартак“ и продължи няколко часа. Хиляди жители на Кърджали и цялата област се събраха, за да закрият предизборната кампания на ДПС в региона.
Възгласи „ДПС, ДПС, ДПС“ огласиха Арена „Спартак“. Пред събралото се множество бяха представени кандидатите за депутати на партията.

„Вярвам във вас и ви призовавам тази неделя Кърджали да покаже отново, че е най-мощната организация в страната. ДПС показа в последния месец, че е партията балансьор, партията, отговорна за хората. Направи общините, ръководени от ДПС, пълноправни в държавата. Благодаря на ръководството на ДПС и на председателя Делян Пеевски, за нас е чест, че той е водач на листата на ДПС в Кърджали“, заяви Ерол Мюмюн.

Областният й лидер Ресми Мурад заяви, че единственствено ДПС досега е защитавало интересите на жителите на област Кърджали и ще продължава да го прави и за напред.
„Единствено ДПС е „Заедно с хората“, заяви Ресми Мурад. Той призова присъстващите за подкрепа на 9 юни с номер 28 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!