Цветелина Пенкова: Гласът на младите – най-важен за Европа!

Избори правим всеки ден – избори лични, професионални, житейски! Изборите за Европейски парламент са нещо по-различно. Те повлияват на бъдещето в по-глобален план.
За последните пет години като евродепутат се убедих, че към тях трябва да се подхожда много отговорно, внимателно, със съзнание за важността на всеки един европейски гражданин.
Разчитам на младите хора – те винаги са били носител на прогреса, на промяната, на смисъла, на устрема, на намирането на правилната посока.

Гласът на младите хора е ярък и силен! За да се случи нашето утре, трябва да бъдем дръзки и категорични днес, когато избираме.

През мандата си в досегашния Европейски парламент защитавах упорито и постоянно българския национален интерес. Вярвам, че нашата родина е силна и може да отстоява себе си. А е силна, защото ние, българите, сме трудолюбиви, далновидни и обичащи традициите си хора. Заслужаваме да ползваме благата, които ни предоставя членството на страната ни в Европейския съюз – да минават през нашата територия газови и електропроводни линии и да доизградим АЕЦ – Белене, за да осигурим своята енергийна независимост.

Мой личен приоритет, както и на Българската социалистическа партия, която представлявам, е една реално работеща икономика, в която хората да получават високи доходи, достойно заплащане за труда си. Горда съм, че единствено БСП устоя на политическата съблазън да се постави над хората и да се включи в съмнителни коалиции.

Ако в множеството срещи на различни места в страната сте видели в мен човек, на когото можете да се доверите, се надявам да го направите с номер 24, преференция 103 в интегралната бюлетина!

Знам какво е необходимо на България да бъде мястото, в което всички искаме да живеем. И в което да поискат да се върнат сънародниците ни, напуснали родината.
Знам, че ще работя с всички сили да постигна мечтата ни за европейска България.
Знам, че в следващия Европейски парламент ще бъда по-добра, по-уверена, по-дръзка и горда!

С уважение: Цветелина Пенкова

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!