Неджми Али с пожелания към абитуриентите на Джебел

„Бъдете себе си пред предизвикателствата на живота. Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност! И не забравяйте – успехът се крие в самите вас.
Използвайте предимствата на вашето образование и опита, които сте придобили през годините, за да допринесете за по-единна, просперираща и толерантна Европа.
Пожелавам Ви да съхраните енергията и вдъхновението на професионалисти, осъзнаващи обществената значимост на своята мисия“-пожеланието на кмета на Джебел Неджми Али към абитуриентите в общината.
Общо 36 зрелостници чуха за последен път училищния звън-този път на изпроводяк към следваща голяма крачка в живота.
„Вие завършвате един етап от живота си и тръгвате по пътя на своето професионално развитие и с нетърпение очаквате бъдещите предизвикателства. Да се наречеш абитуриент е гордост, защото всеки един от Вас е стигнал до тук и е извървял първата важна пътека от живота си. Досега, Вашето училище беше мястото, където се учихте на знания, дисциплина, на отговорност, но също така и мястото, където срещнахте много истински приятели, мястото, в което израснахте и имахте възможност да помислите за бъдещето. Нека завършването Ви бъде незабравим празник, изпълнен с емоции и скъпи спомени!“, пожела Неджми Али. Неговото послание бе предадено на зрелостниците от зам.-кмета на Джебел Бюлент Ахмед.