Джевдет Чакъров и Ерол Мюмюн на ифтар с 800 изселници в Бурса

Обща трапеза с над 800 изселници сподели и делегация от ДПС, водена от председателя на партията доц.д-р Джевдет Чакъров. Делегацията включваше кметът на община Кърджали Ерол Мюмюн, областни председатели на ДПС, представители на Младежкото ДПС. Домакин бе Танер Чауш, представител на ДПС в град Бурса. На тържествената вечеря присъстваха и новоизбраният кмет на Голяма община Бурса Мустафа Бозбей, новият кмет на побратимената ни община Османгази Еркан Айдън, депутатът от СНР Хасан Йозтюрк.
По-рано през деня Ерол Мюмюн и председателя на областния съвет на ДПС в Кърджали Ресми Мурад проведоха срещи с наши съграждани, живеещи в Бурса. Разговаряха за сплотеността и единството, за обединяващата сила на празниците.
„Срещите преминаха в приятелска атмосфера. Чухме и техните надежди и очаквания, свързани с новото управление на община Кърджали. Пожелахме си в този свещен месец на смирението и опрощението, на милосърдието и сплотеността да подадем ръка и да подкрепим най-уязвимите в обществата ни“, заяви Ерол Мюмюн. Той е провел също ползотворна среща с валията на Бурса Махмуд Демирташ. Теми на разговорите са били сътрудничеството и приятелските отношения между двата приятелски народа.