Метин Байрамали отново оглави общинската организация на ДПС в Крумовград

Водещи, Политика

Метин Байрамали беше преизбран за председател на общинската организация на ДПС в Крумовград. Той беше и единствената кандидатура, издигната на общинската конференция. Метин Байрамали беше избран единодушно от участниците във форума. Над 200 активисти на партията присъстваха на XI-та отчетно-изборната общинска конференция на ДПС, която се проведе днес, 21 януари 2024 г.
Гости на конференцията бяха областният председател на ДПС Ресми Мурад, народните представители от ДПС Елван Гюркаш, Байрам Байрам и Адлен Шефкед, и секретарят на Oбластния съвет Бирол Кьосеюмер.
Г-н Метин Байрамали благодари на участниците в конференцията за оказаното доверие, което му се гласува за пореден път. „Избирането ми не е привилегия, а голяма отговорност. Ще се стремя да оправдая доверието ви!“, каза той.
На конференцията бе избран и общински съвет на партията, който се състои от 21 души.
Общинската отчетно-изборна конференция на ДПС-Крумовград упълномощи ОбС на ДПС – Крумовград да номинира г-н Ресми Мурад за председател на Обл.съвет на ДПС – Кърджали.
Общинската отчетно-изборна конференция на ДПС-Крумовград предложи председателя на ПГ на ДПС г-н Делян Пеевски и доц. д-р Джевджет Чакъров за съпредседатели на ЦС на ДПС на предстоящата на 24 февруари 2024 г. XI-та Национална отчетно-изборна конференция на ДПС.
Арда нюз

Comments are closed.