Бюлент Ахмед отново оглави младежката организация на ДПС-Джебел

Водещи, Политика

,,Благодаря за повторно гласуваното доверие. Ще продължим да работим със същото темпо и през новия мандат“, заяви преизбраният председател на Общинския съвет на Младежко ДПС в Джебел Бюлент Ахмед.

Той се обърна към делегатите на форума с думите: „Разчитам на всеки един от присъстващите. Искам да сте по-активни, енергични, да дадете идеи. Вие сте генераторите на новите идеи. Нашата структура е една от най-сплотените в областта. Ще направя всичко възможно да запазя тази сплотеност и занапред‘‘.

В отчета си за изминалия мандат Бюлент Ахмед отбеляза: „Младите искаме да видим перспектива за развитието на България. Смятам, че държавата има нужда от политици с план за следващите 10 и дори 20 години. Кметът на община Джебел г-н Неджми Али с неговата Програмата за развитие на община Джебел е един много добър пример за това.

Неслучайно почетният председател на Движението за права и свободи г-н Ахмед Доган каза, че моделът на управление на община Джебел трябва да се анализира и да се прилага във всички общини на ДПС в страната“.

Председателят припомни, че на местните избори за ДПС и Неджми Али са гласували 93 на сто от избирателите в общината.