5 пожара погасиха огнеборци през уикенда

Криминале

Сигнал за пожар на тераса на апартамент в Кърджали е подаден на 17 ноември около 16 часа. Изгорели бяла и черна техника, опушени били 5 кв. м стени. Късо съединение в електрически уред причинила запалването. Екип на РСПБЗН-Кърджали е бил на мястото на произшествието.

Вследствие на неправилно използване на отоплителни уреди възникнал пожар в жилище на 18 ноември около 14 часа. Екип на пожарната служба в града загасил огъня. Изгоряло домашно имущество в стаята, опушени били около 20 кв. м стени.

Около 15,30 часа на 19 ноември бил подаден сигнал за пожар в заведение в Кърджали. Изпратени е бил екип на пожарната служба в града, който загасил огъня. Изгорели около 3 кв. м покривна конструкция.

Комин на селскостопанска постройка в село Чал се запалил на 18 ноември около 11,30 часа. Екип на РСПБЗН-Крумовград загасил пламъците. Няма материални загуби.

Сухи треви и храсти пламнали в землището на село Гърбище на 17 ноември около 11 часа. Екип на РСПБЗН-Ардино загасил огъня, причинен от небрежна работа с огън. Своевременната намеса на пожарникарите попречила пожарът да се прехвърли в 50 декара боров масив.

Вашият коментар