Ерол Мюмюн: Време е за нов модел на управление на Община Кърджали!

Политика

Качеството на предлаганите услуги от Община Кърджали трябва значително да бъде повишено и това ще бъде приоритет в работата ни през следващите 4 години. Усилията ни ще бъдат насочени за по-добро административно обслужване както на гражданите, така и на бизнеса. За екипа ни е изключително важно да предоставяме съвременните информационни технологии и по този начин да улесним максимално гражданите при достъпа им на услуги.

Това бяха част от акцентите при разговорите на кандидата за кмет на община Кърджали от ДПС Ерол Мюмюн и кандидати за общински съветници от Движението с граждани в квартал „Възрожденци”.

Срещата бе организирана от кандидата за общински съветник от листата на ДПС адв. Александър Ставрев.

„Новият модел на управление на Община Кърджали да бъде усетен от първата бюджетна година, за да покаже максимален ефект от видими резултати през мандата. Така звучи предизборното ни споразумение с гражданите. Вярваме, че ще го постигнем с усилена работа, взаимен диалог с гражданите и прозрачност на администрацията.“, заяви Ерол Мюмюн.

Кандидатът за кмет от ДПС увери, че след 29 октомври гражданите ще управляват Кърджали чрез кмета на общината.

„Имаме различни проекти за „Възрожденци” и останалите квартали, както и идеи, свързани с подобряване на инфраструктурата и благоустройството.“, подчерта Мюмюн.

Той е категоричен, че градът има нужда от нови спортни и детски площадки и от повече зелени площи. Общинската пътна мрежа също се нуждае от обновяване.

Време е за нов модел на управление на Община Кърджали! Време е за ново начало с номер 57 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!