Кандидатът на ПП „Възраждане“ за кмет на Кърджали е адвокат Даниела Петрова

Кандидатът на ПП „Възраждане“ за кмет на Кърджали е адвокат Даниела Петрова.  Нейната кандидатура беше обявена пред журналисти от народният представител Георги Георгиев и председателят на партията в Кърджали Анета Георгиева.

Даниела Петрова е местна кърджалийка, родена е и израснала тук, създала е семейство в града.  Професионалната й кариера също е започнала и продължава да се развива тук, посочи Георги Георгиев.

ПП „Възраждане“ ще регистрира листа от 8 кандидати за общински съветници в Кърджали. Водач на листата също е Даниела Петрова, втора е областният председател на партията – Анета Георгиева-педагог по образование, 3-тие е финансистът Георги Гергов, 4-ти –  Иван Дафинкичов – консултант в сферата на телекомуникациите, 5-ти – д-р Венко Вълчев; 6-ти – Иван Генов-педагог, 7-ми и 8-ми в листата са Петър Борисов и Николай Лукаревский – представител на бесарабските българин.

Листи за общински съветници ще бъдат регистрирани и в останалите общини на областта, с изключение на Джебел, а в община Кирково ПП „Възраждане“ ще имат кандидати за кметове на малки населени места., съобщи областният председател на партията Анета Георгиева.

Не отричам направеното до момента, но ако бъда избрана за кмет, смятам, че трябва да хвърляме мостове към добрите идеи, независимо откъде идват, каза кандидатът за кмет Даниела Петрова.

Тя очерта и основните приоритети в своята програма: изграждане на околовръстен път на Кърджали, реконструкция и рехабилитация на улици и общинска пътна мрежа, поддръжка на спортна инфраструктура и зелените площи, опазване на туристическите обекти, изграждане на канализация в малките населени места, изграждане на инсталация за комопостиране на сметището край Вишеград.

Според Петрова трябва да се обърне специално внимание на талантливите деца в общината, като това може да стане с подпомагане на базата на наредби, приети от Общинския съвет.

От ПП „Възраждане са убедени, че имат шансове да бъдат представени в местния парламент.

„Възраждане“ расте с дни. Вече имаме подкрепа от близо 20% в страната и сме втора политическа сила. Скоро можем да бъдем и първа.“, подчерта депутатът Георги Георгиев.

По думите му партията залага на чуваемостта на гражданите и  за това залагат на референдумите.

Галина Кючукова, Арда нюз