Поздравления от кметове и общински съвети по случай първия учебен ден

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет поздравяват  учениците, учителите и родителите с първия учебен ден!

Честит празник на всички, които носят училището в себе си – като спомен, като потребност, като очакване!

 Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан  и Общински съвет Ардино поздравяват  учителите, родителите  и учениците с първия ден от учебната 2023/2024 година.

Нека трепетът от този ден  ви съпътства дълго, да прави живота ви усмихнат и слънчев, мечтите ви смели , а постъпките умни! На добър час!

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет поздравяват всички учители, родители и ученици с първия звънец от учебната 2023/2024година.

Всяка година в средата на септември камбанен звън приковава вниманието ни, изостря сетивата ни и вълнува с необикновена сила. Не губете устрема и желанието си  да научавате повече, защото знанието е сила! На добър час!

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман  и Общинският съвет поздравяват учителите, родителите и учениците по случай първия учебен ден.

Пожелаваме ви успех по пътя към духовно съзряване! Никога не забравяйте, че грамотността и знанието правят човека свободен! Борете се за тази свобода!

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общински съвет Момчилград поздравяват всички учители, родители и ученици с първия учебен ден!

Скъпи ученици, пожелаваме ви да бъдете любознателни, защото подготовката ви в училище е важна за вашето развитие като личности и професионалисти. Знанието е път към мъдростта и неоспорим ваш капитал, който не може да загубите. Честит празник!

Поздрав по случай първия учебен ден от кмета на община Крумовград и Общинският съвет

Уважаеми учители, мили ученици, скъпи родители,

Приемете искрените ни поздравления по повод откриването на новата учебна година! Отново е 15 септември и нашите деца с вълнение ще пристъпят прага на родното училище, поемайки по пътя на знанието и науката. Знайте и помнете, че успешните 12 години в училище служат за трамплин към по-добро бъдеще.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !