С концерт на Тони Димитрова беше даден старт на 14-ата международна среща на момчилградчани

Култура

С концерт на една от най-популярните български изпълнителки – Тони Димитрова, беше даден старт на 14-ата международна среща „Момчилград винаги в сърцето ми“. Поп звездата от Бургас буквално се раздаде на сцената и изпълни много от хитовите си парчета, както и песни от новия си репертоар. Публиката, която беше изпълнила пространството пред откритата сцена в градския парк „Нури Адалъ“ пя заедно с певицата и я аплодира бурно след всяко изпълнение.
„За мен е изключително удоволствие, че с мой концерт се открива това уникално събитие – традиционна среща на всички момчилградчани от целия свят“, заяви Тони Димитрова. Тя получи букет цветя от кмета на община Момчилград Илкнур Кязим.
„Щастлива съм, че точно в Момчилград се роди една инициатива, в която докосва сърцето на всеки човек – седмица, в която можеш да видиш и да поговориш с роднини, с приятели и съседи, пръснати в целия свят. Момчилградчани винаги са били новатори, но и традиционалисти. Те никога не забравят родния край, който им е дал енергията да бъдат успешни и винаги се завръщат тук, за да почерпят от енергията. Точно затова Момчилград винаги остана в сърцето, независимо на кой континент живееш“, заяви Илкнур Кязим.