Поздравления на кметове и общински съвети по случай 6 Май – Ден на храбростта и празник на Българската армия

Водещи, Обяви

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и  Общинският съвет  поздравяват по случай  6 май – Деня на храбростта и Празника на Българската армия  военнослужещите, ветераните от войните и всички граждани на Община Ардино! Нека този светъл празник да донесе във всеки дом здраве и благоденствие! Нека всички, празнуващи своя имен на 6 май да бъдат честити и с гордост да носят името си!

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман  и Общинският съвет поздравяват жителите на Кирково по случай 6 май – Ден на храбростта и празник на българската армия с пожелание за здраве, добруване и напредък, светли хоризонти, сигурност и благоденствие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кметът на община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет  честитят 6 май – Ден на войнската храброст и празник на Свети Георги Победоносец на всички жители на общината. Бъдете здрави, силни и преуспяващи, строители на модерна европейска България, носители на непреходните национални ценности и бранители на българската национална кауза.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общинският съвет  пожелават здраве, мир, благополучие и достойно бъдеще на всички джебелчани по случай Празника на българската армия – 6 май и Деня на храбростта.

Нека с вяра и чувство за отговорност пред идните поколения съградим общия си европейски дом!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

В навечерието на Деня на храбростта и празник на българската армия – 6 май

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет пожелават  на всички жители на общината  здраве, самочувствие и борбен дух в името на една по-силна, модерна и преуспяваща европейска България.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кметът на община Крумовград и Общинският съвет поздравяват жителите на общината с Деня на храбростта и празника на българската армия с пожелание за здраве, благоденствие, успехи и много празнично настроение!

Честит празник!