Поздравления на фирми и организации по случай Гергьовден, Ден на храбростта и празник на Българската армия

Водещи, Обяви

Управителят на Балканстрой-Инженеринг Джейлян Али поздравява  жителите на Кърджали по случай Гергьовден, Ден на храбростта и празник на Българската армия! Честит празник на всички, които носят името на Св. Георги Победоносец ! Честит празник и на Вас, служители на Българската армия!
Да сте живи и здрави, храбри, борбени и всеотдайни!

Управителят на „ВиК”-Кърджали инж. Славчо Славков поздравява своите служители и жителите на областта с  Деня на храбростта, празника на Българската армия и Гергьовден! От сърце желая на Вас и Вашите семейства здраве и благополучие! Продължавайте да работите все така с достойнство, всеотдайност и професионализъм и нека Свети Георги Победоносец бди над Вас!

Изпълнителният директор на „Пазар на производителите“-Кърджали  Рамадан Вели поздравява служителите на фирмата и жителите на  община Кърджали с  Гергьовден , Деня на храбростта и празника на Българската армия! Бъдете живи и здрави, следвайте достойно пътя на Вашите мечти! Честити  празници!

––––––––––––––––––––––––––––––––-

Управителят на ОБЧ-Кърджали инж. Раид Идриз честити Гергьовден,  Деня на храбростта и празника на Българската армия на всички жители на общината. Бъдете живи и здрави, много щастливи, удовлетворени от себе си и постъпките си. Не се предавайте никога и пред нищо, защото съдбата и късметът винаги са на страната на духовно силните!

Глобал Нет поздравява своите  служители и жителите на областта с празниците Гергьовден, Ден на храбростта и на Българската армия с пожелание за здраве, семейно благополучие и берекет! Бъдете живи и здрави, следвайте достойно пътя на Вашите мечти! Честити празници!

Управителят  на Екип-холдинг честити на своите клиенти празниците Гергьовден, Деня на храбростта и на Българската армия.  Бъдете здрави и отговорни за бъдещето на страната ни! На този ден църквата чества подвизите на Свети Георги Победоносец. На именниците  пожелаваме късмет и вяра в доброто. Прекрасно настроение и повече духовност.

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!