ДПС – Ардино направи анализ на резултатите от проведените парламентарни избори

Политика

Днес се проведе разширено заседание на Общинския съвет на ДПС – Ардино. На него бе направен анализ на постигнатите резултати от предсрочните парламентарни избори на 2 април.

Заседанието бе открито от председателя на Общинската организация на ДПС Шахин Байрамов. Той изказа сърдечната си благодарност към всеки един от присъстващите и всички симпатизанти и членове на ДПС, които излязоха да гласуват на 2 април. „За пореден път ДПС е първа политическа сила на територията на общината, като печели изборите във всички избирателни секции. Вложихте огромни усилия за постигане на максимален резултат. Благодаря Ви за подкрепата и доверието“, заяви Байрамов.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан заяви, че в рамките на две години са проведени пет избора, в които ДПС убедително печели. „В поредните парламентарни избори отново показахме отличен резултат. Надявам се ДПС да бъде част от централната изпълнителна власт, за да изведе страната от множеството кризи, в които се намира в момента“, заяви Изет Шабан. Той поднесе своите искрени благодарности към всички избиратели от общината, които упражниха своя вот на 2 април и за пореден път гласуваха доверие и подкрепа за ДПС.

Гюнер ШЮКРИ