Хората от Боровица: ДПС трябва да бъде част от властта, за да бъдат решени проблемите на малките населени места

С искрен и ползотворен диалог протекоха поредните събрания, организирани от Общинския предизборен щаб на ДПС-Ардино в района на Боровица във връзка с предстоящите парламентарни избори на 2 април. Участие в предизборните прояви в Боровица, Брезен, Рибарци, Сухово и Голобрад взеха кметът на община Ардино инж. Изет Шабан, кандидатите за народни представители от листата на ДПС в 9-ти МИР-Кърджали Байрам Байрам и Зюлфие Ибрямова, председателят на Общинската организация на ДПС Шахин Байрамов, председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям. Тук бяха още общинските съветници от района Фатме Махмуд и Рамадан Фейзула.

Председателят на Общински съвет на ДПС-Ардино Шахин Байрамов запозна присъстващите с кандидат-депутатската листа на ДПС в Кърджали, начело с председателя Мустафа Карадайъ.

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан изказа своите сърдечни благодарности към избирателите от района на Боровица за получената подкрепа и доверие по време на парламентарните избори през последните две години. „С всеки изминат избор вие надградихте своите резултати. Поздравявам Ви за вашето единство и заедност. Нека и този път бъдете единни и обединени, увеличите още веднъж резултатите си, за да имаме 4 депутати в областта, минимум 40 народни представители в следващото Народно събрание и да бъдем част от управлението на страната. Да покажем, че ние сме една голям сила, не само в България, но и в Европа. Колкото повече представители имаме в Народното събрание, толкова повече ще ни ценят“, заяви Изет Шабан. Той подчерта, че общинското ръководство работи със сърце и душа за развитието на всички населени места. „Ние винаги сме с Вас. Ако бъдем част от властта, в нашите райони ще дойдат инвестиции и сигурни доходи“, посочи Изет Шабан. Той призова всички да отидат до урните, за да гласуват с номер 13 в бюлетината за постигане на максимален резултат.

Kандидатите за народни  представители Байрам Байрам и Зюлфие Ибрямова също призоваха избирателите от Рибарци, Сухово, Голобрад, Боровица и Брезен да подкрепят ДПС с номер 13 в бюлетината. „ДПС е единствената партия, която работи за развитието на нашите райони. Нека отново да покажем нашата сила, за да бъдем част от управлението на страната и да подобрим жизнения стандарт в региона“, заяви Байрам Байрам.

Жителите на Боровица, Брезен, Рибарци, Сухово и Голобрад изразиха своята пълна подкрепа за кандидатите на ДПС с номер 13 в бюлетината. Те заявиха, че ДПС трябва да бъде в управлението на страната, за да бъдат решени проблемите на малките населени места и да има финансиране.

Гюнер ШЮКРИ

Купуването и продаването на гласове е престъпление!