Караянчева от Аврен и Девисилово: България има нужда от стабилно правителство и от политика в защита на регионите

Водещи

За цените на тока и на доматите, за миграцията и кахърите на земеделските стопани в Родопите, за политиците-парашутисти и за живота далеч от жълтите павета разговаряха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева и Никола Чанев с хората от крумовградските села Аврен и  Девисилово. „Знам, че за вас думите близост и взаимност не са клише. Вие сте  отрудени, гостоприемни и сърцати и на собствен гръб усещате съсипията в държавата през последните две години. Вие сте истинският барометър за настроенията в обществото в навечерието на изборите“, заяви Караянчева

Тя бе категорична, че България има нужда от стабилно редовно правителство и от политика в защита на регионите, защото животът  в Източните Родопи е суров и хората имат нужда от подкрепа. За последните 2 години ръстът на земеделското производство е паднал с 35 на сто и стопаните на практика изнемогват, а поскъпването на тока, горивата и храните докара домакинствата на ръба на оцеляването. „От две години ни управляват вносни политици, които камък върху камък не са сложили, а се  мислят за всезнаещи и нехаят за проблемите на обикновените хора. И ние сме допускали грешки, но не сме си позволявали да се делим на София и провинция  и да пренебрегваме потребностите на малките населени места.

Над 90 млн лева бяха инвестирани в ремонта на пътищата в Кърджалийско при управлението на ГЕРБ. Навремето направихме пътя от Аврен до гръцката граница, живот и здраве, ще ремонтираме и отсечката Крумовград-Аврен, която е в окаяно състояние. Важно е доходите да се вдигат, но е важна и покупателната им способност. Сега цените на храните удариха тавана, а  пенсиите и заплатите на хората отиват за ток. Новата коалиция ПП и ДБ иска избори 2 в 1 наесен, „Възраждане“ плашат хората с еврото. Ние от ГЕРБ  работим за благото на местната общност и за правителство на разума без разделителни линии. Имаме куража да говорим с хората лице в лице, не онлайн и с постове в социалните мрежи. Листата ни в 9 МИР е само от местни хора, винаги е било така. С връщането на хартиената бюлетина върнахме доверието на хората в изборния процес. Нужна ни е висока избирателна активност, с номер 2 в интегралната бюлетина“, изтъкна Цвета Караянчева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!