ДПС – Кирково откри своята предизборна кампания за 49-то Народно събрание

На 09.03. 2023 г. в препълнената зала на читалището в Кирково, членове и симпатизанти на партията посрещнаха областният лидерът на ДПС – Ресми Мурад и кaндидaт-народните представители oт листата на ДПС в кърджалийски многомандатен избирателен район – Елван Гюркаш, Байрам Байрам, Адлен Шевкед, Павлин Кръстев, Зюлфие Ибрямова, Сейфи Мехмедали, Абидин Хаджимехмед и Илкнур Кязим.
Присъстваха още общинския председател на ДПС – Кирково Д-р Ерджан Фърънджъ, кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман, зам. кметовете Тасим Хадживейсал и Валентина Димитрова, секретарят Риза Местан, народният представител от 48-то Народно събрание Мукаддес Налбант, ръководствата на Младежката структура и ЖД, кметове на кметства и общински съветници избрани от листата на ДПС, председатели на местни съвети, както и члeнoвe и cимпaтизaнти.

Cтaртът бeшe дaдeн oт oбщинcкия прeдceдaтeл нa ДПC – Кирково Д-р Фърънджъ, с амбицията партийната структура не само да запази своя изборен резултат от предходните избори, но и да достигне до 7 500 гласа. Той призова актива за пълна мобилизация.
Д-р Фърънджъ представи кандидат народните представители от 9-ти МИР Кърджали и пожела успех на предстоящите парламентарни избори.

Кметът на общината г- н Шинаси Сюлейман също призoвa вcички към мoбилизaция и активна работа. Трябва да достигнем до всеки избирател на общината, да чуем за пореден път проблемите им и да търсим решенията им, каза той.

Госпожа Мукаддес Налбант отчете свършеното от парламентарната група на Движението за права и свободи в 48-то Народно събрание и с гордост изтъкна, че нашите народните представители са най-отговорни и най- подготвени. Тя призова всеки да работи достойно в своята сфера, допринасяйки принос за каузата на ДПС, чийто слоган е разум, отговорност и диалог!

Инж. Павлин Кръстев се обърна с думите: “Ние винаги работим в името на народа. Ние не трябва да допускаме, въпросите зададени от хората, да останат без отговор. Сигурен съм, че на тези избори ще покажем, че заслужаваме да присъстваме в управлението на държавата”подчерта той.

“Призоваваме към разум, отговорност, диалог, както е и мотото на кампанията на ДПС каза г- жа Елван Гюркаш в своето изказване. Трябва да бъдем в управлението на страната, за да решаваме проблемите на хората от малките населени места, бяха нейните думи.

Областният председател на ДПС Кърджали Ресми Мурад отбеляза, че задачата на ДПС е минимум 40 народни представители в 49-то Народно събрание и ДПС да бъде част от управлението на страната. Г-н Ресми Мурад направи ретроспекция за периодите, когато държавата е била в икономическа и политическа криза, подчертавайки, че ДПС е политическата партия, която през всичките тези години е показала, че в условия на криза може да решава проблемите на българските граждани и е намирала смелостта и отговорността да търси държавническите решения, без популизъм и демагогия!
Нека да направим така, че хората на 2 април да гласуват с разум, а разумът предполага едно, а именно ДПС, заключи той.

На 2 април гласуваме с номер в интегралната бюлетина за „Разум, отговорност и диалог“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!