Поздравления на кметове и Общински съвети по случай 8 март – Международен ден на жената

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общински съвет-Джебел поздравяват дамите от общината с празника им 8-ми март!

Приемете нашата признателност за усмивките, добротата, и за вашия стремеж да направите света около вас по-добър и по- красив. Бъдете горди и уверени с вашето призвание, смели в мечтите си, щастливи и обичани!

Кметът на община Ардино  инж. Изет Шабан  и Общински съвет-Ардино поздравяват всички дами от общината с Международния празник 8-ми март с пожелание за крепко здраве, щастие и много сбъднати мечти!

Бъдете нежни, неуморни и вдъхновяващи!

Кметът на община Черноочене  Айдън Осман  и Общински съвет-Черноочене  поздравяват дамите от общината с  Международния празник на жената 8-ми март като им пожелават много здраве, щастие  и радост!

Бъдете  винаги свежи като пролетните цветя и желани като пролетта!

Ръководството на община Момчилград  и Общински съвет-Момчилград поздравяват дамите от общината с Международния празник на жената  8-ми март с пожелания  за много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман и Общински съвет-Кирково поздравяват всички дами от общината  по случай Международния ден на жената!

Осми март е приятен повод да изразим най-сърдечните си чувства към Вас, да Ви благодарим за всеотдайността, за нежната, но силна опора в живота ни, за магията да правите света около нас по-добър и красив. ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общински съвет- Крумовград поздравяват всички жени от общината по случай празника им 8-ми март с пожелание да са горди, смели и уверени!

Честит празник!