ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ 3 МАРТ ОТ КМЕТОВЕ И ОБЩИНСКИ СЪВЕТИ

Кметът на община Ардино инж.Изет Шабан и Общински съвет-Ардино поздравяват всички жители на общината с Националния празник 3 март!

Честит празник! Нека вярата в светлото бъдеще за България не ни напуска!

Кметът на община Кирково Шинаси Сюлейман и Общински съвет-Кирково поздравяват всички жители на общината с Националния празник 3 март! Нека помним, нека бъдем единни и носим в сърцата си гордия български дух!

Честит празник!

Кметът на община Джебел Неджми Али и Общински съвет- Джебел поздравяват жителите на общината с Националния празник 3 март с пожелание да обичат отечеството си и да строят с разум и сърце своя нов, по-добър и красив свят!

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общински съвет –Черноочене поздравяват всички жители на  общината с Националния празник 3 март! Нека предадем на децата си завета да тачат и пазят свободата на България!

Общинското ръководство на община Момчилград поздравява жителите на общината с Националния празник 3 март! Свободата на България е символ на достойнството ни като народ и нашата отговорност пред бъдещето! Честит Национален празник, уважаеми съграждани!

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед и Общински съвет-Крумовград поздравяват жителите на общината с Националния празник 3 март с пожеланиe за здраве, национално единение и обществено съзидание! Честит празник, уважаеми съграждани!