ПОЗДРАВЛЕНИЯ ПО СЛУЧАЙ 3 МАРТ ОТ ФИРМИ И ОРГАНИЗАЦИИ

Изпълнителният директор на „Пазар на производителите- Кърджали ” ЕАД Рамадан Вели поздравява жителите на община Кърджали с Националния празник 3 март!  Приемете искрените ми поздравления и пожелания за здраве и просперитет! Бъдете горди наследници на всички онези герои, жертвали живота си в името на свободата и добруването на нашия народ.

Честит празник!

На 3 Март почитаме паметта на своите герои. Свободна и независима България бе идеалът, за който те  загинаха. Преуспяваща България в Европа е идеалът на всички нас, към който се стремим ден след ден. Нека бъдем единни и с труд, талант и упоритост сбъдваме мечтите си! Нека сме достойни хора и горди граждани на България! Честит празник!

Мухаррем Али, Управител на КАРАМАН ООД

Управителят на Екип Холдинг ЕООД Джевдет Адем поздравява всички кърджалийци по случай Националния празник – 3 Март. Носейки славата на героичното ни минало, нека не забравяме, че ние сме този народ, който днес има волята и енергията да гради своето настояще, да бъде отговорен и мъдър в делата си, за да продължи съграждането на по-доброто бъдеще.

Честит празник!

Уважаеми жители на област Кърджали, Поздравявам Ви с Националния празник на Република България – 3 март! Нека го посрещнем с достойнство и да предадем на децата си да пазят свободата, да обичат Родината ни, да строят отговорно и вдъхновено своя нов по-добър и красив свят! Честит празник!

Йорданка Гочева, директор наОД „Земеделие”-Кърджали

Уважаеми жители на област Кърджали,Поздравявам Ви с Националния празник – 3 Март. Да го посрещнем достойно и да предадем на потомците си свещения завет – да пазят като висша ценност Свободата!

Лазар Попов, Управител на GLOBAL NET

Управителят на „ВиК” ООД Кърджали инж. Славчо Славков поздравява всички свои служители и работници с Националния празник 3-ти март! По повод светлата дата приемете искрените ми поздравления  и пожелания за здраве, успех, благополучие и просперитет на всички вас и на целия български народ! Заедно ще преодолеем трудностите. Честит празник!

…………………………………………………………………………………………………