Фирма дари 1000лв. за дефибрилатор на СУ „П. Р. Славейков“

Ученици от 7 и 9 в СУ „Петко Рачов Славейков“ посетиха фирма „Кяшиф“ в Джебел във връзка със своята фондонабирателна мартенска кампания „Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни“. След предварителна уговорка по телефона славейковци бяха посрещнати като желани гости с много внимание и подаръци от фирмата. Освен това получиха като дарение за кампанията си сумата от 1000 лева и още закупени мартеници, собственоръчно направени от малки и големи славейковци..
Собственикът на фирмата инж. Кяшиф Кящиф ги посрещна лично и им отдели много време за разговор за нещата от живота, за стойността на успеха, за нуждата от добро образование в изпълнение на целите и по пътя към мечтите. Към топлото посрещане допринесе и екипът от бивши възпитаници на училище „Славейков“, които работят във фирмата и разказват, че продължават да се чувстват свързани с училището.
Кампанията „Мартеница си купи и за дефибрилатор помогни“ продължава през целия месец февруари, като утре след 16 часа във фоайето на Театрално-музикалния център /Театъра/ ще се проведе благотворителна разпродажба на мартеници и домашно приготвени вкусотии преди, по време и след церемонията „Даскеер“, която стартира в 18:30 ч в сряда.