БСП Кърджали реди листи, водачът не е ясен, втора е Констанитна Карабоюкова

Областният съвет на БСП в Кърджали провде аседание на 19 февруари. Гост бе зам.председателя на БСП Атанас Зафиров. По време на заседанието бе обсъдена актуалната политическа ситуация в страната и региона, приетите документи на Конгреса, предстоящия старт на предизборната кампания. Всички са категорични, че е време да мислим единствено за предстоящите парламентарни избори. Очертават се отново тежки избори и ние твърдо трябва да си върнем първите позиции увеличавайки резултата на БСП.

Областният съвет си постави за цел БСП да бъде една от първите политически сили в региона на предстоящите парламентарни избори. Бе сформиран и Областен предизборен щаб, в който са включени всички общински председатели.

Социалистите подредиха своята листа за предстоящите парламентарни избори, като на второ място избраха да бъде инж. Костантина Карабоюкова –областен председател на Младежкото обединение. Те запазиха формата на участие на лицата от гражданските квоти от предишните избори За водач на листата отново с най-много номинации и желан от всички общински организации бе Милко Багдасаров, който поради обществени ангажименти отказа участие , но остава председател на областния предизборен щаб.