Отново акция „Таен приятел“ в СУ „П. Р. Славейков“

Общество

В понеделник сутрин представителите на ръководството и административния персонал на СУ „П. Р. Славейков“ осъмнаха с приятна изненада пред вратите на кабинетите си. След проведеното през миналата седмица самоуправление таен приятел е сложил снимка в рамка на титуляра и заместника-ученик за съответната длъжност с надпис „Имате поща от таен приятел“. Това е продължение на инициативата на движение „Ръка за помощ“ послучай Деня на доброто.
Заместник-директорите на най-голямото училище споделят, че са много развълнувани от получените снимки с послание. Радват се, че имат такъв прекрасен спомен от изминалото самоуправление. Още повече, че то е последно за председателя на Ученическия парламент Деница Георгиева, която вече е в 12 клас и нейния екип.
Именно по тази причина директорът Милко Багдасаров и неговите заместници предполагат, че тайният приятел е точно УП. Именно в Деня на християнското семейство подаръкът има още по-голяма емоционална стойност.
В момента в „Славейков“ тече подготовка на избори за ново ръководство на Ученическия парламент, но освен това всеки се озърта за изненада от таен приятел.