Поздравления от кметове и Общински съвети по случай 1 ноември – Ден на народните будители

Водещи, Обяви

Кметът на община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет поздравяват всички ученици, учители и дейци на културата по повод Деня на народните будители с пожелание за здраве, всеотдайност към просветното дело и децата, които са стожера на светлото утре!

Вярваме, че всички ние продължаваме делото на българските будители за овладяване на знанието и за вечно движение напред и нагоре!

Честит  празник!

Поздравление на кмета на Община Джебел Неджми Али и Общинския съвет по случай 1 ноември – Деня на народните будители

Скъпи съграждани,

В навечерието сме на  1 ноември – Деня на народните будители. Ден, в който изразяваме нашето дълбоко преклонение пред всички българи, посветили силите и живота си за нашето национално достойнство.

Уважаеми учители, писатели, читалищни дейци, учени, творци, журналисти – радетели на българската духовност във всички сфери и от различни поколения, поздравявам ви с Деня на народните будителите и ви пожелавам здраве и много енергия, за да продължите да поддържате вечно жив българския дух.

Честит празник !

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим и Общинският съвет поздравяват  всички учители, ученици, културни и просветни дейци с Деня на народните будители-1 ноември.Скъпи радетели на българската духовност,
Историята ни дава много поводи за гордост,  ние имаме своите будители, пред чийто духовен подвиг и саможертва може само да сведем глава и да отдадем почит.
Днес, Вие – учители, културни и просветни дейци, родолюбци сте будителите на нашето време! Поклон пред вашия труд и бъдете винаги светъл пример за тези, които ще продължат Вашето дело! Честит празник!

Кметът на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет поздравяват всички ученици, учители и дейци на културата по повод Деня на народните будители.  Нека всяко Ваше начинание да е изпълнено с онзи пълноценен смисъл, който влагаме в представата за българския просветител. Честит празник!

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман и Общинският съвет  поздравяват

учениците, учителите и всички културни дейци по случай Деня на народните будители. Пред всички Вас стои огромната отговорност, традициите и новаторството да се съчетаят в един общ стремеж към развитие. Нека всяко Ваше начинание да е изпълнено със смисъл в името на бъдещето!

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан и Общинският съвет поздравяват ученици, учители и всички културни дейци с Деня на народните будители.

Нека, на този празник отдадем, както  дължимото на големите имена в духовната ни история, така и на днешните будители, които учат децата ни! Честит празник!