Поздравления от фирми и организации по случай 1 ноември – Ден на народните будители

Водещи, Обяви

Уважаеми учители,
Уважаеми културни и просветни дейци,
За мен е чест да ви поздравя с днешния празник – Денят на народните будители!
Нека с Ваша помощ, днешните млади хора да бъдат възпитавани като достойни и горди наследници на завещаната ни българска духовност и традиции. Честит празник!

Джевдет Адем, управител на „Екип Холдинг-ЕООД“

Скъпи съграждани,

Денят на народните будители ни напомня още веднъж, колко важно е единството ни в името на нашата родина, колко нужни са ни днес, смирение, солидарност и човечност помежду ни, за да преодоляваме заедно и в разбирателство трудностите! Позволете ми  да ви поздравя с този съкровен български празник и да ви пожелая здраве, щастие, късмет и още много успехи!

Глобал Нет

Управителят на „В и К“  Кърджали инж. Славчо Славков поздравява учители, ученици и дейци на културата и просветата по случай Деня на народните будители.

Нека всяко Ваше начинание да е изпълнено с онзи пълноценен смисъл, който влагаме в представата за българския просветител! Останете верен и безпристрастен коректив на настоящето в името на обществения просперитет !

Честит празник!

Изпълнителният директор на „Пазар на производителите- ЕАД“ Рамадан Вели поздравява всички учители и дейци на културата и просветата с 1 ноември – Деня на народните будители.

В този светъл ден  Ви пожелавам добро здраве, щастие, радост, професионални успехи. И най-важното, по-талантливи, благодарни и успешни възпитаници!

Честит празник на всички съвременни будители!

……………………………………………………………………

Директорът  на ОБЧ-Кърджали инж. Раид Идриз поздравява  будителите на днешното време с професионалния им празник.

Желая ви здраве, щастие и творческо вдъхновение, за да изпълните своята мисия!
Честит празник!

Представителството на Камарата на строителите в гр. Кърджали 

поздравява всички дейци на образованието и културата по случай Деня на будителите с пожелание за здраве, вдъхновение и преклонение пред несломимия дух на българските възрожденци!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БУДИТЕЛИ!