Хасан Азис: Гласувах за отговорност и държавност на политическите партии в името на националния интерес

Водещи, Политика

Провеждаме избори по време на криза, която е влязла във всеки дом, всяко предприятие, офис, държавни структури, Народното събрание, каза малко след като гласува кметът на Кърджали и заместник-председател на ДПС д-р инж. Хасан Азис. Той упражни правото си на вот в секция в СУ „Йордан Йовков“ в 12,11 часа.

Убеден съм, че можем да понесем кризата по-леко, ако спазваме надписа над  НС – „Съединението прави силата“. , каза още кметът на Кърджали. По думите му днес българският избирател ще делегира правото и отговорността на политическите партии в Народното събрание за съставяне на правителство за осигуряване на сигурност и стабилност в нашата страна.

„Днес гласувах за отговорност и държавност на политическите партии в името  на националния интерес.“, подчерта д-р инж. Хасан Азис.

Според него българските избиратели вече са изморени от избори и те очакват следващо стабилно правителство, което да бъде на основата на ясни цели и задачи за преодоляване на тази криза.„Отговорността и държавническото поведение на политическите партии предполага между партиите да няма противопоставяне, ПП от утре да осъзнаят тази своята отговорност в името на България.“, подчерта инж.Азис.

Той каза още, че е оптимист за това, че в България след утрешния „Друг път няма. Другият път означава задълбочаване на кризата, която ще понесат най-тежко българските граждани и то от най-уязвимите групи.“, посочи д-р инж. Хасан Азис.