Поздравления на кметове и Общински съвети по случай Деня на независимостта – 22 септември

Водещи, Обяви

Кметът на Община Джебел Неджми Али и Общинският съвет поздравяват  всички жители на общината с Деня на Независимостта като им пожелават здраве, благоденствие и успехи във всяко начинание.

Да бъдем обединени и днес, когато утвърждаваме мястото на страната ни  в семейството на европейските народи!

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и Общинският съвет поздравяват жителите на общината с Деня на Независимостта.

Нека заедно намерим вдъхновение в тези славни събития и да продължим да се грижим за достойнството и бъдещето на една горда и обединена България!

Честит празник!

Кметът на Община Момчилград Илкнур Кязим  и Общинският съвет поздравяват жителите на общината с Деня на Независимостта.

Честит празник! Нека бъдем здрави, обединени, непокорни пазители на българския дух и европейската култура!

Кметът на Община Кирково Шинаси Сюлейман  и Общинският съвет  поздравяват жителите на общината по случай 22 септември – Ден на Независимостта.

Тази дата от нашата история ни зове да продължим да утвърждаваме и отстояваме своята независимост, достойнство и  международно признание. Бъдете здрави и помнете,  че от усилията на всички нас зависят бъдещето и просперитетът на България!

Кметът на Община Ардино инж. Изет Шабан и Общинският съвет поздравяват жителите на общината по случай 22 септември – Ден на Независимостта!

Уважаеми съграждани, нека си пожелаем мъдрите уроци на миналото да ни бъдат най-вярната пътека към бъдещето! Бъдете здрави и помнете,  че с общи усилия ще постигнем нашите цели!

Кметът  на Община Крумовград Себихан Мехмед и Общинският съвет поздравяват всички жители по случай 22 септември – Ден на Независимостта.

Да отдадем почит на онези, които през 1908 година ни дадоха пример за единство, да бъдем обединени и днес, когато утвърждаваме мястото на страната ни в семейството на европейските народи!

Честит празник!

 

 

 

Вашият коментар