Ветерани от „Родопи“ се събират за демонстрационен мач в Момчилград

Спорт

Футболна среща между ветерани на „Родопи“ ще бъде кулминацията от спортни събития, организирани за 13-ата Международна среща на момчилградчани „Момчилград винаги в сърцето ми“, която ще се проведе другата седмица. Двубоят ще се играе на 29 юли /петък/ от 19.00 часа на стадион „Хасан Семерджи“ и ще събере най-добрите футболисти на момчилградския клуб от миналото. Входът е свободен.
Участие за срещата вече са потвърдили игралият в „А“ група Тончо Стефанов, бившите футболисти на „Фенербахче“ и „Анкарагюджю“ Гюрхан Гюрсой и Йълмаз Йозлем, както и други популярни в миналото играчи. Поканен е и съставът, постигнал най-големият успех в историята на „Родопи-1935“ – полуфинал за Купата на България през сезон 1985/1986.
И тази година Община Момчилград е подготвила богата програма от спортни събития, в които могат да се включат всички желаещи. Във всеки един от дните между 25 и 30 юли са предвидени състезания в различни спортове – минифутбол за деца, тенис на маса, спортна стрелба, окей, спортен бридж и шах. Телефонът за записване е 088 999 3385.