Златни отличия за тенисистите на РК „Спорт и Здраве”- Кърджали на международния спортен фестивал във Варна

Спорт

С две златни отличия за кърджалийските тимове от РК „Спорт и здраве” приключи втория ден от 18-я Работнически спортен фестивал с международно участие в Курортен комплекс „Св.Св. Константин и Елена”.
Те са за женския отбор по плажен тенис Надя Убчева и Илияна Циментова, и за женския отбор по тенис на маса, където думата си каза силната момчилградска школа по тенис на маса.
Две трети места белязаха днешния фестивален ден. Бронз спечи отборът по тенис на корт в лицето на Владимир Влайков и Мартин Младенов.
Отборът по вдигане на пудовка Мирослав Въчев и братята Иван и Димитър Стойчеви също се класираха трети, като отстъпиха първите две места на силните тимове на „Мини Марица Изток”.
Приключиха и партиите по бридж за жени. Тук женската двойка от Кърджали Мария Колева и Стиляна Иванова завоюва второ място.
Заявка за класиране в по челните места направиха и футболистите на РК „Спорт и здраве”-Кърджали. След като през вчерашния ден те инкасираха два равни мача, днес те се наложиха с убедителния резултат от 3:0 срещу силния отбор на Израел.
Достойно и с няколко победи се представиха и Красимир Гавазов и Милен Милинов от отбора по дартс, макар да не можаха да се класират в челната шестица.

Вашият коментар