Специалист по електрофизиология и аритмология ще преглежда на 5 февруари в Кърджали

Общество

Доц. д-р Васил Трайков,дм – кардиолог, специалист по електрофизиология и аритмология ще преглежда на 5 февруари 2022г. (събота) от 10:00 часа в МЦ“Авицена“.

Консултациите и прегледите при Доц. Васил Трайков са платени – 60 лв. Записаните да носят наличната си медицинска документация, ако имат такава.

Прегледите ще се извършват на 1 етаж в каб. 25 в МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски“ гр. Кърджали. Телефон за предварително записване на час: 0883 60 69 60. Прегледите ще се извършват при спазване на необходимите противоепидемични мерки.

Доц. Трайков е сертифициран от Европейската асоциация по аритмии като инвазивен електрофизиолог и специалист в областта на кардиостимулацията. Той е автор и съавтор на над 20 научни публикации в български и престижни международни журнали. Има множество участия в научни форуми в областта на кардиологията, инвазивната електрофизиология и електрокардиостимулацията. От края на 2016 г. е председател на Съсловното сдружение по кардиостимулация и електрофизиология в България (ССКЕБ). Член е на Европейското кардиологично дружество, Българското кардиологично дружество, Унгарското кардиологично дружество и на Европейската асоциация по аритмии.

Вашият коментар