Треньорът на АРДА: Ще се опитаме да вземем точки срещу „Лудогорец“

Водещи, Спорт

Основната ни цел е да се опитаме да вземем точки срещу Лудогорец. Ще останем верни на стила си на игра и в този мач. Мисля, че имаме шанс. Това каза на пресконференция старши треньорът на АРДА Славко Матич.

Матич сподели, че е доволен от представянето на неговите момчета в предишните два мача срещу ЦСКА и Левски. Той смята, че все пак има много неща, които да подобрят във всички фази на играта. „Сега имаме повече време да се възстановим преди двубоя срещу Лудогорец. В добро настроение сме, позитивно настроени. Имаме млади футболисти, които с нетърпение чакат мача“, каза още старши треньорът на АРДА.

За съжаление Котев е получил тежка контузия в срещата срещу Левски. Има счупена кост на стъпалото. „Искам в този момент да го подкрепя, да му благодаря за това, което направи в този мач. Той е силен характер, игра 60 минути контузен. Ще го чакаме да се върне“, изтъкна Славко Матич.

„За мача срещу Лудогорец се готви както за всеки друг мач. Лудогорец е силен противник, но нашият треньор ни вдъхва самочувствие, показа ни, че има доверие в нас“, каза Христо Иванов, един от младите футболисти на АРДА. По думите му няма значение срещу кого играеш, важно е да излезеш на терена и да дадеш всичко от себе си, за да можеш после да се погледнеш в огледалото. Иванов сподели още, че досега не е играл в такъв отбор като АРДА, с имена като Караджов, Делев. „Това са опитни футболисти, които помагат много на младите и затова когато излезеш на терена нямаш никакво притеснение, защото те те окуражават“, каза Христо Иванов.

След мача срещу „Левски“ АРДА има 18 точки и заема 9 място в класирането. В следващата среща АРДА гостува на Лудогорец. Двубоят ще е на 2 декември в Разград от 15:00ч.

 

Галина Кючукова, Арда нюз