Славко Матич: Надявам се на добър мач срещу „Левски“

Водещи, Спорт

Очаквам да играем футбол. АРДА притежава свой стил, независимо от противника.Искаме да притежаваме топката повече и да сме по-агресивни.Това каза на пресконференция старши треньорът на АРДА Славко Матич, преди утрешния мач срещу „Левски“.

След загубата от ЦСКА анализите са направени. „Загубихме мача заради 6-7 минути през второто полувреме. Направихме индивидуални тактически грешки“, каза Матич. Той допълни, че преди мача срещу ЦСКА момчетата на АРДА са имали единадесет тренировки. Преди утрешния двубой са направили още пет.

„За щастие няма контузени играчи. Вярвам, че ще играем по-добре. Надявам се на добър мач.“, каза още старши треньорът на АРДА.

Матич смята, че вече се е адаптирал към отбора. „Мисля, че бързо се адаптирам към отбора, говорим просто, ясно, работим заедно всичко, искам да чувам какво мислят те, за да знам какво да очаквам“, посочи той. Славко Матич каза още, че е рано да се мисли за нови попълнения в отбора, тъй като преди зимната пауза предстоят още пет мача.

Според него днес футболът е по-различен от времето, в което той е бил активен футболист. „Всеки треньор има своя философия, моята е да се тича повече, и с топка, и без топка. Футболът днес стана доста по-интензивен“, изтъкна Матич.

„Готов съм за мача, готов съм да дам всичко от себе си, за да може отборът да победи“, сподели нападателят на АРДА Спас Делев. „Всички сме позитивно настроени, надяваме се с новия треньор да имаме успехи, вярваме в това“, подчерта Делев.

АРДА се изправя утре срещу „Левски“. Срещата ще се играе на АРЕНА АРДА от 17:30.

 

Галина Кючукова, Арда нюз